MTSO ile Çelebi Yer Hizmetleri A.Ş. arasında protokol yapıldı




Tarih: 7 Eylül 2023 Perşembe 13:11

Gizem Tokkuzun

Çukurova Uluslararası Bölgesel Havalimanı’nın yer hizmetlerini verecek ve tüm ihtiyaçları Mersin’den karşılayacak olan Çelebi Yer Hizmetleri Firması, konu bağlamında görüşmek için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ile görüştü.

Mersin’den çok sayıda beyaz ve mavi yakalı personel istihdamına hazırlanan ve catering, mobilya, dekorasyon ürünleri, servis malzemeleri gibi birçok kalem ihtiyacını da Mersin’den karşılayacak olan firma, çalışmalar hakkında Çakır’a bilgi verdi.

Görüşme de yer alan Hatay İstasyon Müdürü Berkay Atay, Çukurova Uluslararası Bölgesel Havalimanı faaliyete geçtiğinde ilk etapta 10 milyon yolcu kapasitesi yanında kargo hizmetlerinin de verileceğini belirtti.

Atay, Türkiye’nin İstanbul ve İzmir’den sonra üçüncü büyük havalimanı olan Çukurova’da Çelebi olarak business class hizmet vereceklerini aktardı.

Platinum Services’i kurduklarını kaydeden Zeynep Arzu Toros ise faaliyete Diyarbakır Havalimanı ile başladıklarını, Mersin’de de devam ettireceklerini belirterek hizmet detaylarını aktardı.

Görüşmede ayrıca önümüzdeki günlerde MTSO ile Çelebi Yer Hizmetleri A.Ş. arasında bir protokol yapılarak Oda üyelerine sağlanabilecek ayrıcalıklar da ele alındı.

Görüşmede, Adana İstasyon Şefi Çeşmil Özuğur, Satın Alma Müdürü Muhammet Taylak ile Çelebi Platinum Services Müdürü Zeynep Arzu Toros’da yer aldı.


Etiket: çelebi yer hizmeleri firması, çukurova uluslararası havalimanı, mtso


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA