Sakarya’da bir kadın dairenin banyosunda ölü bulundu




Tarih: 7 Eylül 2023 Perşembe 17:10

İHA

Sakarya’nın Serdiven ilçesinde 31 yaşındaki kadın, Cadde 54 AVM’nin içinde yer alan dairenin banyosunda ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olay ile alakalı inceleme başlattı.

  Cadde 54 Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan apart dairelerde yaşanan olayda 31 yaşındaki Bahar Keskin isimli kadın arkadaşı tarafından banyoda hareketsiz halde bulundu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk inceleme neticesinde kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Keskin'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezine kaldırıldı. Polis ekipleri hususa ilişkin inceleme başlattı. 
                                  


Etiket: sakaryada ölü bulunan kadın, cadde 54 avmde ölü bulunan kadın, bahar keskin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA