“En kısa sürede sahalarda olacağız”




Tarih: 7 Eylül 2023 Perşembe 17:46

Sercan Özdemir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, Mersin Yenişehir ilçe kongresini 403 delegenin 217’sinin oyunu alarak kazandığı seçimin ardından, dün Mersin Adliyesinde gerçekleşen mazbata töreni ile mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde konuşan CHP Yenişehir İlçe Başkanı Çalışkan, “Tatil yapmaya değil çalışmaya geldik” vurgusu yaptı.

Mazbatasını aldıktan sonra çalışmak için direk Mersin Yenişehir CHP İlçe binasına hareket eden CHP İlçe Başkanı, Yenişehir sürekli sahada olacak ifadelerini kullandı.

Çalışkan, “Mazbatamızı bugün itibariyle aldık. Tüm programlarımızı yaptık ve çalışmaya geldik. En kısa süre içerisinde yerel seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir ilçe kolu olarak sürekli sahada olacağız ve tatil yapmayacağız. Öncelikle kısa bir süre tebrik için gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Direk yerel seçim için programla ve çalışmaları başlayıp hızlı hareket edeceğiz. En önemlisi en kısa sürede sahalarda olacağız. Seçik tüm yönetime teşekkür ediyorum. Şimdiden başarılar dilerim herkese, yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.


Etiket: chp yenişehir, toprak çalışkan, chp yenişehir mazbata


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA