Milli Eğitim Bakanlık Müfettişleri Başkanlığında toplantı geçekleştirildi




Tarih: 8 Eylül 2023 Cuma 17:34

Sercan Özdemir

Milli Eğitim Bakanlık Müfettişleri başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz idarecilerinin katılımlarıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlık Müfettişleri Başkanlığında toplantı geçekleştirilen toplantıda 2023-2024 Eğitim hayatına ilişkin toplantı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Eğitim öğretim süreçlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin temel koşullarından biri rehberlik ve denetim süreçlerinin doğru, zamanında ve adil olarak yürütülmesidir. Bu anlamda çalışmalarını başarıyla sürdüren tüm meslektaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin tek amacı Milli Eğitim Bakanlığımızın bağlı olduğu temel kanunlar ve yönergeler ışığında Müdürlüğümüze bağlı en okul ve kurumlarımızı iyi şekilde yönetmektir. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da Bakanlığımızın yönergeleri doğrultusunda ve her daim dayanışma içinde; özverili, özenli, titiz çalışmalar yürütmenizi bekliyor, sizlere başarılı bir  eğitim öğretim yılı temenni ediyorum." dedi.


Etiket: milli eğitim bakanlığı, mersin milli eğitim, adem koca, milli eğitim müfettişleri toplantısı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA