YILMAZ, “Gayret gösteriyoruz”




Tarih: 9 Eylül 2023 Cumartesi 11:56

Berna Uslu

Okulların açılmasına iki gün kalmışken Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutladı. Yeni öğretim yılını kutlayan Yılmaz, “ Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçedeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim almalarına önem veriyoruz” ifadelerine yer vardı

 

Toroslar ilçesindeki okulların bakımdan geçeceğini açıklayan Yılmaz, ““Çocuklarımız, uzun bir yaz tatilini geride bıraktı. Bu süre zarfında Toroslar Belediyesi olarak, yaz spor okullarımız ve düzenlediğimiz etkinliklerle çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesini, sanatla sporla bütünleşmelerini ve yaz tatilini verimli geçirmelerini sağladık” şeklinde konuştu.

 

“BÜYÜK GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR”

Türkiye için daha iyi bir eğitim vurgusu yapan Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü bir Türkiye için daha çok çalışması ve iyi bir eğitim alması gerekmektedir. Bunun için başta eğitimciler olmak üzere hepimize büyük görevler düşmektedir. Toroslar Belediyesi olarak, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, sporcu kimlikleriyle öne çıkan ve milli ve manevi değerlerine bağlı bireylerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.


Etiket: yılmaz, eğitim öğretim, öğrenci


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA