"Burs Değil Yardım"




Tarih: 9 Eylül 2023 Cumartesi 14:37

Sercan Özdemir

Toroslar Belediyesinin dar gelirli öğrencilere yaptığı eğitim yardımına zam geldi.

Yeni Eğitim öğretim yılında lisans öğrencilerine 5 bin 500 TL ve ön lisans öğrencilerine ise 2 bin 750 TL Toroslar Belediyesi tarafından maddi destek sağlanacak.

 Bunun bir burs değil destek olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkan Yılmaz, “Bu bir bur burs değil, eğitim yardımıdır. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite kazanan dar gelirli çocuklarımıza bu yardımı yapıyoruz. 2 yıllık üniversite kazanan öğrencilerimize 2 bin 750 lira, 4 yıllık üniversite kazananlara da 5 bin 500 lira vereceğiz. Üniversiteyi kazanan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Öğrencilerimiz; okuyacaklar, öğrenecekler, yetişecekler ilçelerine, şehirlerine, ülkelerine, milletine ve devletine hizmet edecekler inşallah. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 


Etiket: zam , toroslar, öğrenci


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA