TFF’den Eskişehirspor’a ziyaret




Tarih: 9 Eylül 2023 Cumartesi 16:47

İHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ve Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam Eskişehirspor’u ziyaret etti.

  TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ve Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam Eskişehirspor’u ziyaret etti. Kulüpten konuyla ilgili açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Erkan Koca, Başkan Vekili Özgür Marankoz, Sportif Direktörü Özgür Gedik, ETB Başkanı Murat Diri ve Teknik Direktörü İbrahim Baş ile yeni sezon hakkında istişare eden Ali Düşmez ve Sadri Atam, kırmızı siyahlı takıma başarılar diledi. 

  Açıklamada, ziyaretin sonunda Başkan Erkan Koca’nın Ali Düşmez’e hatıra koleksiyon forması armağan ettiği belirtilirken, nazik ziyaretleri için Ali Düşmez’e ve Sayın Sadri Atam’a da teşekkür edildi. 
             


Etiket: tff, ziyaret,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA