‘Yar Saçların Lüle Lüle’




Tarih: 10 Eylül 2023 Pazar 15:31

Gizem Tokkuzun

Pikolo Derneği’nin yürütmüş olduğu ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi’ projesine Mersin Büyükşehir Belediyesi ‘Mobil Kuaför’ aracı ile destek verdi.

Dar gelirli aileler başta olmak üzere, kırsalda kuaför ve berber hizmetine kolaylıkla ulaşamayan her yaştan insanın faydalandığı, Mobil Kuaför aracı, Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü’ne giderek bölgede yaşayan çocukların saç bakımlarını gerçekleştirdi.

“Çocuklarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, ‘Yar Saçların Lüle Lüle’, Mersin’in köylerinde hizmet veren Mobil Kuaför aracında saç kesiminden saç boyasına, kişisel bakımdan tıraşa kadar hem kadın hem erkek için ihtiyaç duyulan tüm kuaförlük hizmeti sunuluyor.

Mezitli İlçesi’ne bağlı Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü’nde, çocukların saçları istedikleri şekilde kesilirken, şampuan ve banyo lifinden oluşan hediye paketi dağıtıldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “Mobil Kuaför, Mersin’in köylerindeki vatandaşlarımızın ayağına hizmet götüren bir kuaför aracı. Pikolo Derneği’nin yürütmüş olduğu ve mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi’ projesine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak destek vererek, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiket: pikolo derneği, mersin mobil kuaför, mersin büyükşehir belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA