SİLİFKE DEVLET HASTANESİ KANTİN/KAFETERYA KİRALAMA İŞİ




Tarih: 11 Eylül 2023 Pazartesi 00:05


SİLİFKE DEVLET HASTANESİ KANTİN/KAFETERYA KİRALAMA İŞİ
İHALE İLANI

Mersin  Silifke Devlet Hastanesi Hastanesi  Kantin/ Kafeteryası toplam 329,5 m2 alan, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılarak, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik çerçevesinde üçüncü şahıslara kiralamak suretiyle işletilecektir.

1-İhalenin

a)Adresi Cami Şerif,İsmet İnönü Blv.No:84,33060, Akdeniz/MERSİN
b)Telefon ve Faks Numarası 0324 238 28 10- 0324 238 28 14
c)Elektronik Posta Adresi mersin.satinalma@saglik.gov.tr
d) Yapılacağı yer Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu, Akdeniz/MERSİN
e)Tarihi ve saati 19/09/2023 – 10:30
f) İhalenin Usulü 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi ( Açık Teklif)
g) Tahmin Edilen 1(bir) Yıllık Bedel 968.730,00 TL (DokuzYüzAltmışSekizBinYediYüzOtuzTürkLirası)
     

2-İhale Konusu İşin yapılacağı yer

a) Niteliği, türü ve miktarı Kantin/Kafeterya Kiralama İşi
b) Yapılacağı Yer Silifke Devlet Hastanesi
c) İşin Süresi 12(On İki ) Aydır.
 

3-Kiraya verilecek taşınmazın;

Fiili Durumu: Hazinenin Özel Mülkiyetinde Cinsi : Betonarme Hastane
İli                   : Mersin Yüzölçümü m²  : 329,5 m²
İlçesi              :Silifke Hazine Hissesi  :Tam
Mahallesi      :Bolacalıkoyuncu Pafta/Cilt No    : p32 b31 / c36 – 37/14
Caddesi         :Bolacalıkoyuncu Parsel Sıra No  :1211/.
Kapasite     :200 Yataklı
Kantin Alanı: Poliklinik Giriş Kantini;83 m² kapalı alan 90 m² yarı açık alan, 70m² açık alan
Acil Servis Kantini; 61,5 kapalı alan, 25 m² yarı açık, alan olmak üzere toplam 329,5 m²

4-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;
a)Geçici teminatı: 96.873,00TL (DoksanAltıBinSekizYüzYetmişÜçTürkLirası) (tedavüldeki Türk parası, mevduat ve katılım bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve hazine müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri) yatırdığına dair belgeyi. Teminat nakit olarak mersin il sağlık müdürlüğünün Halk Bankası Mersin Metropol Şubesi TR41 0001 2009 5940 0005 0000 47 Nolu hesabına yatırılabilir.
Her ne suretle olursa olsun idarece alınan teminatlar haczedilemez ve üzerine ihtiyati tedbir konulamaz.
b) Yasal yerleşim yeri sahibi olduğunu gösterir belgeyi
Gerçek kişilerde İkametgah Adresi sunulmak zorundadır. Tebligat için ayrıca bir adres sunulmak isteniyorsa buna ilişkin beyanını ihale komisyonuna sunacaktır.
Tüzel kişilerin kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya benzeri mesleki kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi
c)-Gerçek kişi olması halinde kayıtlı olduğu ticaret ve / veya sanayi Odasından yada Esnaf ve Sanatkar Odasından ilk ilan tarihinin veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge
-Tüzel kişi olması halinde ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi Odasından,  ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge;
ç)Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri, vekaleten teklif verilmesi halinde vekaletname ve imza sirküleri/imza beyannamesi;
d)İhale dokümanı satın alındığına dair belge;
e)İsteklinin ilk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içeresinde Yurt içerisinde tek bir sözleşme kapsamında gerçekleştirdiği ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin olarak teklif verilen yer için belirlenen tahmini bedelin % 30 “ undan az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ait iş deneyim belgesi. 
- Bu ihalede benzer iş olarak; Kantin kiralaması/işletilmesi veya sıcak, soğuk içecek ve yiyeceklerin hazırlanması ve servisinin yapılması işi kabul edilecektir.
f)Gerçek kişilerden veya tüzel kişilerden  resmi kurumlardan alınmış kantin kiralama işi için kantin işletmeciliği ustalık belgesi veya diploması. Bu belge olmadığı durumda kantin işletmeciliği iş yeri belgesi 
g)Türk Ceza Kanunun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar. Anayasal düzene ve bu düzeninin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal vardığı değerlerine aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmadığına (özel hukuk tüzel kişilerde tüm ortaklar dahil (halka açık kısımlar hariç) savcılıktan son 6 ay içerisinde alınmış adli sicil kayıt örneği, e-devlet üzerinden alınan sorgulama belgesi de kabul edilecektir. 
5-İhale ile ilgili dosyalar ve şartnameleri  Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Biriminde bedelsiz görülebilir.Mersin il sağlık müdürlüğü  Halk Bankası Mersin Metropol Şubesi TR41 0001 2009 5940 0005 0000 47 Numaralı hesaba 500,00-TL (BeşYüzTürkLirası ) yatırarak temin edilebilir.
6-Posta ile yapılacak müracaatlarda teklif dosyasının ihale saatinden önce ihale komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu olmayacağı gibi ihale saatinden sonra gelen teklif dosyaları kabul edilmeyecektir.
7-Her türlü vergi, resim, harç, ve benzeri giderler ihaleyi kazanan kiralayana aittir.
8-İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
9-İhaleye iştirak edenler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 maddeleri açık teklif usulü ve Sözleşmedeki genel hükümleri ve kantin kiralama işine ait şartnamedeki genel ve özel şartların tüm maddelerini önceden okumuş ve aynen kabullenmiş sayılırlar.
10-İHALEYE KATILMAYACAK OLANLAR:
a)2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun  6. Maddesinde yazılı kimseler İle Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik’in 9. Maddesinde belirtilen kimseler doğrudan veya dolaylı ya da alt yüklenici olarak, kendileri veya başkaları adına hiçbir şekilde ihaleye katılamazlar. Bu yasağa rağmen ihaleye girenlerin geçici teminatı gelir kaydedilecektir.Yasağa rağmen ihaleye girenlerin uhdesinde kaldığı sonradan tespit edilmiş ve istekliyle sözleşme yapılmış ise, sözleşme feshedilerek kesin teminatı  gelir kaydedilir ve Taşınmaz Genel Hükümlere göre tasfiye edilir.
b)Türk Ceza Kanunun 53. Maddesinde belirtilen hususlarla ilgili suçunun olmadığına dair adli sicil kaydı sunamayanlar. Buna rağmen ihaleye girenlerin teminatları gelir kaydedilerek değerlendirme dışı bırakılırlar.
İş bu ihale ceza ve yasaklamaya ilişkin hususlar hariç, mezkûr alım 4734 sayılı Kamu ihale Kanunu ve 4735 KİK sözleşmesi kapsamına tabi değildir.

                                                                                                              Uzm. Dr. Emrah CEVİZ
                                                                                                                     İl Sağlık Müdürü
                                                                                                                       İhale yetkilisi              

…/08/2023 Uzman A. A.MENDİLl
…/08/2023 Başkan Yrd. M. YILDIZ
…/08/2023 Destek Hizm. Başkanı H.EHLİZ SEDEF                        


Etiket: ILN01883139


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA