‘Açık Hava Sinema Günleri’ başlıyor




Tarih: 11 Eylül 2023 Pazartesi 17:39

Sercan Özdemir

Akdeniz Belediyesi, açık hava sinema günleri ile Türk Sineması’nda iz bırakmış birbirinden değerli nostaljik filmleri Mersinlilerle buluşturuyor.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen açık hava sineması programı kapsamında gösterimi yapılacak olan ilk film Kemal Sunal’ın Çöpçüler Kralı filmi olacak.

12 Eylül Salı günü saat 20.00’da Anadolu Mahallesi Yusuf Bayık İlköğretim Okulu önünde ilk gösterim Çöpçüler Kralı filmi ile yapılacak.

Her akşam saat 20.00’da başlayacak olan açık hava sinemasında yapılacak diğer film gösterimlerini yapılacağı yer ve tarih bilgileri ise; 13 Eylül Çarşamba Neşeli Günler filmi Hebilli Muhtarlık Önünde, 14 Eylül Perşembe Tosun Paşa filmi Abdullah Şahutoğlu İlköğretim Okulu’nda, 15 Eylül Cuma Süt Kardeşler filmi Puğkaracadağ Kır Düğünü Salonu’nda ve 16 Eylül Cumartesi Sultan filmi Iğdır Mahallesi Iğdır İlköğretim Okulu’nda.


Etiket: kemal sunal, şener şen, türkan şoray, yeşilçam filmleri, türk sineması, türk filmi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA