“Bu proje sayesinde bunu aşacağımıza inanıyoruz”




Tarih: 11 Eylül 2023 Pazartesi 18:18

Seher Çoban

Ortaokuldan başlayarak tüm yetişkin grupların rahatlıkla kullanabileceği bir alan olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan Hello Mersin yabancı dil kulübü vatandaşların kullanımına açıldı.

Hello Mersin dil kulübünde dil oyunları, drama, grup çalışmaları ve birçok etkinlik sayesinde vatandaşların dil becerilerinin gelişimine katkı sağlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım, “Ülkemizin en büyük sorunlarından biri, dili bilmekten ziyade onu kullanma ve bu pratiği artırma eksikliğiydi. Bu proje sayesinde de bunu aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Hello Mersin proje sorumlusu Başak Çelik, “İlkokul çağlarından beri dil eğitimi alıyoruz, ama asla bunu pratiğe dökemiyoruz. Bu kulüp sayesinde yanlış algıyı kırmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla burada hatalarınızı yapabilirsiniz. Hem hafta içi hem de hafta sonu akşam gruplarımız olmak üzere kulübümüz hizmete açık” ifadelerin eyer verdi.


Etiket: dil becerileri, yabancı dil kursları, mersin yabancı dil, büyükşehir belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA