Yürek yakan hikayeye merhem oldu




Tarih: 12 Eylül 2023 Salı 13:54

Haber Merkezi

ATV’de yayınlanan, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasına katılarak 1 Milyon TL’lik soruya kadar gelen Rabia Birsen Göğercin’e mutlu haber iş insanından geldi.

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ adlı yarışma programına katılan Göğerci, hikayesi ile binlerce insana umut oldu.

Göğerci’nin hikayesinden etkilenen isimlerden biri olan iş insanı Mustafa Düğer, estetik kol protezini karşılayacağını açıkladı. Göğerci’yi arayarak müjdeyi veren Düğer şu ifadelere yer verdi, “Rabia kızımızı televizyonda izledim. Açıklamalarını dinledim. Çok etkilendim, bir insan olarak, bir baba olarak. Benimde onun yaşlarında bir kızım var. Bir protez kullandığını gördüm. Çok etkileyici bir konuşması oldu. Bende bu işlerle uğraşan bir vatandaş olarak üzerime sorumluluk düştüğünü düşündüm ve Rabia kızımızın ekranlarda söylediği, istemiş olduğu kol protezini yapacağımı kendisine ilettim. Kendisine ulaştık. Kendisiyle bu konuyu görüştük. Protezin bizim tarafımızdan ona verileceğini beyan ettik. Biz de çok mutlu olduk. Yüreğimizi gerçekten çok yakan bir hikayesi vardı. Babasıyla arasında geçen hikayeler, babasıyla arasında yaşanan o duygu seli, beni çok etkiledi. Bende bu konudan etkilenen bir baba olarak Rabia kızımıza yardımcı olmak istedim.”


Etiket: kim milyoner olmak ister, protez, estetik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA