Moloz Karşılığı Bina Yıkımı Yaptırılacaktır




Tarih: 14 Eylül 2023 Perşembe 00:05


T.C.
MERSİN VALİLİĞİ
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı
Moloz Karşılığı Bina Yıkımı Yaptırılacaktır

Mersin İli Çiftlik Mahallesi 2357 Sokak 10478 ada 21 parselde Bulunan Taşınmaz Üzerindeki 1 Adet Lojman Binasının moloz karşılığı yıkılması işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 21.09.2023 Saat: 11 00 ‘da Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 3. Kat İhale Salonunda Akkent Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı No No:662) ihale edilecektir. 
Muhammen bedeli 120.605.22 + KDV (YüzyirmiBİnAltıyüzBeşTürkLirasıYirmiİkKuruş)’ + KDV’ dir. İstekliler tekliflerini muhammen bedel ve üzerinde vereceklerdir. İhale bedeli, vergiler ve benzeri giderler peşin olarak yatırılacaktır. Sözleşme aşamasında ödeme evrakları idareye sunulacaktır.
Bu ihalede geçici teminat bedeli 4500,00 TL (DörtbinBeşyüzTürkLirasıdır.) İlk Teklifi Muhammen Geçici Teminatlar Mektupları veya Kefalet Senedi Şeklinde Olabilir. Mektup veya Kefalet Senedi Şeklinde olan teminatlar da işin ve idarenin adı açıkça yazmalı ve geçerlilik süresi en az 01.12.2023 tarihi olmalıdır.  Geçici Teminatların Nakit Olarak verilmesi halinde Mersin Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı Ziraat Bankası Mersin Şubesi Hesap Numarası 68009326-5002, İban Numarası: Tr91 0001 0002 0768 0093 2650 02  nolu hesabına yatırılarak makbuzları teklif ekinde sunulacaktır. 
İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri içerisinde Mersin Valiliği Yatırım İzleme Müdürlüğü İhale Bürosunda ve adresinde görülebilir. Aynı birimden bedelsiz olarak temin edilebilir. İhaleye Yabancı istekliler katılamaz. Yeterlilik kriterlerini taşıyan tüm yerli istekliler ihaleye katılabilir. 
İsteklilerin yeterlilik belgesi alabilmesi ve ihaleye katılabilmeleri için son başvuru tarihi olan 21.09.2023 Perşembe günü saat:11.00’a kadar teklif dosyalarını kapalı ve kaşelenmiş şekilde Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İhale Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. 
İhale konusu yıkım işinin süresi yer teslim tarihinden itibaren 45 (Kırkbeş) gündür. 
İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER
a) Yasal yerleşim yerini (ikametgâh) gösterir belge,
b) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.
c) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi, tüzel kişilerin ise vergi numarası, Ticaret Sicil Gazetesi, imza sirküsü, faaliyet belgesi yeni tarihli ( son 3 aylık) belgeleri,
e) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Mersin Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı Ziraat Bankası Mersin Şubesi Hesap Numarası 68009326-5002, İban Numarası: Tr91 0001 0002 0768 0093 2650 02  nolu hesabına ( Açıklama kısmına para yatırma gerekçesi ve vergi - TC no belirtilmelidir) yatırıldığını gösteren makbuz,
f) İhaleye katılan gerçek ve tüzel kişilerin İhale İdari Şartnamesi, eki teknik şartname ve Sözleşme tasarısını okuduğunu, anladığını imzası mukabili kabul etmesi,
g) Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
i) Yer Görme Belgesi
j)Yambis Y3 Yıkım Müteahhitliği Belge Çıktısı veya Yetki Belge Numarası
k) Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki (b), ve (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri zorunludur.


Etiket: ILN01888786


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA