“Biz bugün sezonun ilk maçını hep birlikte izlemeye geldik”




Tarih: 14 Eylül 2023 Perşembe 11:33

Sercan Özdemir

İNG Kadınlar Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü Mersin (ÇBK) ile Fenerbahçe Alagöz Holding Spor Kulübü ile yaptığı maçını Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile bitlikte izledi.

Ligin ilk haftasında Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan ÇBK-Fenerbahçe maçı öncesinde konuşma yapan Pehlivan, “Biz bugün sezonun ilk maçını hep birlikte izlemeye geldik. Çukurova Basketbol Kulübü geçen yıl bize üst düzey maçlar izletti. Hem Türkiye liglerinde hem de Avrupa liglerinde her maç üst düzeydeydi. Avrupa ikincisi oldular, Türkiye'de de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı aldılar. Bütün takımımızı, yöneticilerinden, antrenörlerine ve bütün oyuncularına kadar tek tek tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“Bugün de ilk adımı atacaklar”

Pehlivan, “Biliyorsunuz, yakın bir zamanda Kadın Voleybol Milli Takımımız Avrupa'da yüzümüzü güldürerek bayrağımızı göndere çektirdi. Şampiyon oldu. Bu sene de Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol takımımızın Avrupa şampiyonu olmasını diliyoruz” diyerek bütün sene bu amaç için hazırlıkların yapıldığını ve ilk adımın bugün atılacağını aktardı.

İlde özellikle spor alanında destek zeminini biraz daha genişleterek tabana yayılması gerektiğini ifade eden Pehlivan, “İlimizde ticari faaliyet gösteren firmalarımıza her vesile ile çağrıda bulunuyoruz. Takımlarımıza ne kadar sahip çıkarsak o kadar başarılı neticeler elde edeceğiz ve bu gururu hep birlikte yaşayacağız. Şu anda Avrupa ve dünya standartlarında olan bir tesisin içerisindeyiz. Her geçen gün spor altyapımız daha da gelişiyor.

Çukurova Basketbol Kulübümüze, bu sezonda çıkmış olduğu bu yolda hem Ülkemizdeki liglerde hem de Avrupa Liglerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.


Etiket: avrupa, çbk, spor, fenerbahçe, lig


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA