El arabasıyla motosiklet çalanlar kamerada




Tarih: 15 Eylül 2023 Cuma 13:40

İHA

Fatih’te 2 şüpheli, kağıt toplayıcıların kullandığı el arabasına park halindeki motosikleti yükleyerek kayıplara karıştı. Hırsızlık anları sokakta bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

  Olay, 14 Eylül’de Küçük Ayasofya Mahallesi’nde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 2 şüpheli sokak üzerinde park halinde bulunan 34 FMZ 065 plakalı motosikleti kağıt toplayıcıların kullandığı el arabasına yükledi.

Şüphelilerin biri önden ilerlerken, el arabasını çeken şüpheli peşinden geldi. Şüpheliler birkaç sokak sonra güvenlik kameralarının açısından çıkarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şüphelilerin park halindeki motosikleti el arabasına yükledikleri ve daha sonra olay yerinden uzaklaştıkları görülüyor. 

                                     


Etiket: fatih hırsızlık, el arabası hırsızlık, fatih motosiklet hırsızlığı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA