Başkan Seçer, MSK oyuncularıyla bir araya geldi




Tarih: 16 Eylül 2023 Cumartesi 12:02

Güray GÜRDAL

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı da Seçer’le sohbet eden MSK oyuncuları, Mersin’in şampiyonluğu hak ettiğini ve amaçlarının Süper Lig’e çıkmak olduğunu ve yüksek kaliteli takımla verimli bir sezon geçireceklerini söylediler.

“Bu sezon, iddialı bir sezon olacak”

Seçer, “Bu sezon, iddialı bir sezon olacak. Biz de bu iddiayı, hep beraber bir ekip ve takım olarak ortaya koyacağız. Ben bir siyasi olarak bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum. Benim Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, öncelikle bu çeşitliliği barış ve kardeşlik içerisinde yaşatma görevim var” ifadelerine yer verdi.

Seçer “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Spor Kulübü’nde basketbol oynamanın sizin için ilerde iyi bir referans, iyi bir onur ve gurur olacağını, Başkanınız olarak çok net söyleyebilirim. Biz bir aileyiz, böyle hissedin. Ben hepinizin abisiyim, babasıyım nasıl hissedersiniz öyle kabul edebilirim. Başarılı olacağınıza da inanıyorum. İyi, centilmence ve mutlu bir sezon temenni ediyorum” dedi.

Seçer, MSK karşılaşmasını tribünden izleyecek

MSK oyuncuları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Seçer, 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak sezonun ilk karşılaşmasında kendisinin de tribünden maçı izleyip, takıma destek vereceğini söyleyen Seçer, “Bu konu tanıtımla, aidiyetle, başarı ile ilgili. İnsanların geldiği maçlardan keyifle ayrılması ile ilgili bir konu. Bu ortamların tamamını zaten sizlerle sürekli iç içe olan yöneticilerimiz, antrenörlerimiz, teknik direktörlerimiz, koçlarımız, kaptanlarımız organize edecektir. Hem salonun ambiyansı hem gelen izleyici kitlesi hem de sizin şartlarınızın en iyi şekilde gerçekleşmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Takım tarafından Başkan Seçer’e; üzerinde ‘Vahap Seçer 33’ yazılı forma hediye edildi.

Yöreden Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltıya Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, kulüp yöneticileri, oyuncular ve teknik ekip katıldı.


Etiket: mersin büyükşehir, vahap seçer, mersin msk


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA