Meteorolojiden fırtına uyarısı!




Tarih: 18 Eylül 2023 Pazartesi 10:30

Gizem Tokkuzun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre, Karadeniz kıyılarında fırtına ve şiddetli yağış bekleniyor.

Ülke genelinde sıcaklar mevsim normallerinde seyrederken, Batı Karadeniz kıyılarında rüzgarın akşam saatleri itibariyle saatte 5 ile 7 kilometre zaman zaman da 8 kilometre hızla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtına’nın etkisi 19 Eylül Salı sabah saatlerinden itibaren azalacak.

Doğu Karadeniz’de Rize ve Artvin’in kuzey kesiminde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bölgede oluşabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı Meteoroloji vatandaşları uyardı.

Ülke geneline bakıldığındaysa, Akdeniz kıyılarında sıcaklar mevsim normallerine göre biraz daha hissedilirken, İç Anadolu Bölgesi’nde sıcaklar düşüş gösteriyor. Marmara’da hava İstanbul’da kapalı olurken genel olarak açık ve güneşli, Trakya kesiminde Edirne parçalı bulutlu, Ege, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu açık ve güneşli olacak.


Etiket: güneşli, sıcak, yağış, fırtına


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA