AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Topçu görevinden istifa etti




Tarih: 18 Eylül 2023 Pazartesi 11:58

Berna Uslu

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Topçu, kamuoyuna yaptığı yazılı basın açıklamasıyla AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığından, alınan karar sonucunda istifa ettiğini duyurdu.

Topçu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

AK Parti davamızı hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz”


Etiket: bekir topçu, istifa, ak parti, toroslar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA