Lojistik Merkezi’nin 2024 Mart’ında tamamlanması planlanıyor




Tarih: 18 Eylül 2023 Pazartesi 15:45

Gizem Tokkuzun

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığının yürüttüğü ‘Lojistik Merkezi’ projesi kapsamında yapılan, idari ve ofis binalarının kaba inşaatı tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayında başladığı ve nakliye komisyoncularının tüm ihtiyacını karşılayacak olan ‘Lojistik Merkezi’ projesinin 2024 Mart ayında tamamlanması ve hizmete sunulması planlanıyor.

Lojistik süreçlerin tek bir merkezden yürütülmesi hedefleniyor”

Projenin tamamlanmasıyla birlikte yeni konumuna taşınacak olan Nakliyeciler Sitesi ve Tır Parkı’nın, şehir içinde yaratmış olduğu trafik ve çevre sorunlarının ortadan kaldırılması ile tüm lojistik süreçlerin tek bir merkezden yürütülmesi hedefleniyor.

Lojistik firmaları için önemli bir merkez olan Nakliyeciler Sitesi ve Tır Parkı’nın; şehir içindeki sıkışmışlığın önüne geçmesinin yanı sıra, dur-kalk maliyeti ile yapılan ekonomik kayıpları da ortadan kaldırması hedefleniyor.

Mersin’de nakliye komisyoncularının bütün ihtiyacını karşılayacak nitelikte olan Lojistik Merkezi içerisinde 100 firmanın yer alacağı ofisler, ortak kullanıma ait idari ve sosyal tesislerin yanı sıra, servis bakım atölyeleri ve 181 araçlık tır parkı yer alacak.


Etiket: nakliye, büyükşehir, lojistik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA