TARSUS ÜNİVERSİTESİ’NDEN İLAN




Tarih: 19 Eylül 2023 Salı 00:05


MERSİN TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNA 4 KISIMDAN OLUŞAN MAKİNE TEÇHİZAT VE SARF MALZEME ALIMI

ORGANİZE  SANAYİ  BÖLGESİ  TEKNİK  BİLİMLER  MESLEK  YÜKSEKOKULU  YÜKSEKÖĞRETİM  KURUMLARI  TARSUS  ÜNİVERSİTESİ 
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna 4 Kısımdan Oluşan Makine Teçhizat ve Sarf Malzeme Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN:2023/982056
1-İdarenin
a) Adı: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TARSUS ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi: NACARLI  MAHALLESİ  OSB  MAHALLESİ  3.CADDE  2B  33100  NACARLI  MAHALLESİ AKDENİZ/MERSİN
c) Telefon ve faks numarası:03246000033 - 3246000060
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu mal alımın
a)Adı:Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna 4 Kısımdan Oluşan Makine Teçhizat ve Sarf Malzeme Alımı
b)Niteliği, türü ve miktarı:Mersin  Tarsus  Organize  Sanayi  Bölgesi  Teknik  Bilimler  Meslek  Yüksekokuluna  45  kalemlik 4 kısımdan oluşan makine teçhizat ve sarf malzeme alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer: Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
ç) Süresi/teslim tarihi: Sözleşme  konusu  malzemelerin  tamamı  işe  başlama  tarihinden  itibaren  işin  bitiş  tarihi  olan 09.10.2023 tarihine kadar İdarenin göndereceği sipariş yazılarında belirtilen tarih ve miktarlarda peyderpey teslim edilecektir. İdaremizin göndereceği sipariş yazılarında belirtilen malzeme miktarları, sipariş yazısının tebliğ edildiği tarihi izleyen 20 (Yirmi) gün içerisinde eksiksiz olarak teslim edilecektir. Sipariş yazısının tebliğ tarihi ile işin bitiş tarihi olan 09..10.2023 tarihi arasında 20 günden az bir süre kalması durumunda da malzemelerin tamamının 30.10.2023  tarihine  kadar teslim edilmiş olması gerektiğinden yüklenicinin bu durumu göz önünde bulundurarak plan ve programını yapması önem arz etmektedir.
d)İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihi izleyen 5 gün içinde işe başlanacaktır.
3-İhalenin
a)İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 26.09.2023 - 10:00 
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres): Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel   kişilerde;   isteklilerin   yönetimindeki   görevliler   ile   ilgisine   göre,   ortaklar   ve   ortaklık   oranlarına   (halka   arz   edilen   hisseler   hariç)/ üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10.Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.


Etiket: ILN01893420


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA