“Maça önde basarak ve hızlı başlayıp golü bulduk”




Tarih: 19 Eylül 2023 Salı 14:31

Güray Gürdal

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynayan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Serik Belediyespor maçı sonrası açıklama yaptı.

“Maça önde basarak ve hızlı başlayıp golü bulduk” diyen Kızıltan, ilerleyen dakikalarda 2’nci golü atacak pozisyonları da yakaladıklarını ama değerlendiremediklerini ifade etti.

“3 puanı alarak kendimizi playoff hattına dahil ettik”

İkinci yarıda yaptıkları hamlelerle hem skoru korumayı hem de golü bulmayı amaçladıklarını ifade eden Kızıltan, “Maç sonunda istediğimiz 3 puanı alarak kendimizi playoff hattına dahil ettik” dedi.

Yeni katılan oyuncularla birlikte alternatifli ve güçlü bir takım haline geldiklerini aktaran Kızıltan, “Sezon başından beri oynadığımız iyi oyunla umut veren bir takım olduk. Bunu gerçekleştiren oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Bu 3 puanıda bizi sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza başkanımıza ve yeni yönetim kurulumuza armağan ediyoruz” açıklamasında bulundu.


Etiket: maç, puan, gol, yeni miy


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA