’Evde Sağlık’ hizmeti ile yaşlı vatandaşlar yalnız bırakılmıyor




Tarih: 19 Eylül 2023 Salı 20:30

İHA

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastanelere gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü ücretsiz ’Evde Sağlık’ hizmetlerine devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi, 'Evde Sağlık' hizmetleri ile yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşları yalnız bırakmıyor. Destek talebini ileten vatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapılarak, sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne ve pansuman gibi sağlık hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor. Evlere yapılan ziyaretlerde ayrıca ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme içme alışkanlıkları gibi çeşitli konularda vatandaşlara bilgiler veriliyor. Yaz kış, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikâyetlerini değerlendirerek tam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor. 

Esenyurt Belediyesi’nin 'Evde Sağlık' hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 444 0 411 numaralı telefonunu arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dâhilinde hizmet alabiliyor.               


Etiket: evde sağlık, hizmet, hasta


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA