‘Fikir Otobüsü’ projesinde birinci ‘Charify Projesi’ oldu




Tarih: 20 Eylül 2023 Çarşamba 14:35

Berna Uslu

TOBB Mersin Genç Girişimiler Kurulu ile Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde ülkedeki genç girişimci sayısını artırmak adına düzenlenen ‘Fikir Otobüsü Liselerarası Girişimcilik ve Yenilikçilik Projeler Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Charify Projesi ile Tarsus Amerikan Lisesi öğrencileri birincilik ödülünü Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’dan alırken; Galanthus Projesi ile Eyüp Aygar Lisesi öğrencileri ikincilik ödüllerini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ile İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’dan aldı. Üçüncülük ödülünü kazanan AYEP Projesi ile 75. Yıl Fen Lisesi öğrencileri ise ödüllerini MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol’dan aldı.

Ödül töreninde konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, “MTSO olarak Genç Girişimciler Kurulumuzun artık bir dünya markası haline gelen Fikir Otobüsü Projesini ilk günden itibaren destekledik. Bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar kentimizin girişimci ve yenilikçi ekosistemine büyük katkı koydu. Liselerarası Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmasında gösterilen ulusal başarılar ise bizi ayrıca mutlu etti. Bundan sonrasında uluslararası alanda temsil edecek olması da gurur verici” ifadelerine yer verdi.


Etiket: mtso, proje, öğrenci, ödül


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA