Kazanacağımız maçı kaybettik!




Tarih: 20 Eylül 2023 Çarşamba 16:14

Güray Gürdal

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ikinci haftasında Turgutluspor ile karşı karşıya gelen Silifke Belediyespor’un 2-1 aldığı yenilginin ardından maçla ilgili Silifke Belediyespor Teknik Direktör Muzaffer Tozlu’dan açıklama geldi.

Her maçın sonuca açık olduğunu ancak Turgutluspor maçında bu skoru beklemediklerini dile getiren Tozlu, “Maçın ilk 15 dakikasında 4 pozisyonu değerlendiremedik. Yaptığımız gereksiz faul sonrası şok bir gol yedik. İkinci yarının başında skoru dengelememize rağmen en kritik anda penaltımızın verilmemesi öne geçmemizi engelledi” açıklamasında bulundu.

“Pozisyon zenginliği bizdeydi”

“Kazanacağımız maçı kaybettik” diyen Tozlu, bireysel hatalarından kaynaklı yedikleri 2’nci golün moralleri aşağı çektiğini belirtti.

Takımına güvendiğini ifade eden Tozlu, “Topla oynayan rakip gibi gözükse de pozisyon zenginliği bizdeydi. Girdiğimiz net pozisyonları gole çeviremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu lige takım olarak alışmamız gerekiyor. Maçın seyircisiz

Oynanması bize olumsuz yansıdı. Bu hafta oynayacağımız Batman maçında takımımıza güveniyorum. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.


Etiket: gol, maç, faul, mavi yengeçler


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA