MİY’DEN GERİ DÖNÜŞ




Tarih: 25 Eylül 2023 Pazartesi 12:57

Sercan Özdemir

TFF Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, Kırşehir Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Kırşehir Belediye Spor karşısında 1-0 geriye düşen Yeni Mersin İdman Yurdu, ikinci yarı oynadığı güzel futbol ile maçı 1-3 getirdi. Yeşil Sahadan galibiyet ile ayrıldı.

 İkinci yarıya 1-0 geride başlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, ileriye dönük futbol ile Kırşehir’e karşı baskısı artırdı. Ceza sahasında oluşan karambol sonrasında 58. Dakikada Emircan topu fileler ile buluşturdu. Yeni Mersin İdman Yurdu beraberliği yakalamış oldu. Gol sonrasını baskısı artıran Yeni Mersin İdman Yurdu, 61. Dakikada gelişen atak sonucunda Kırmızı Lacivertli ekip, Onur Beytaş’ın golü ile durumu 1-2 getirdi. Maçın son dakikalarına kadar baskıya devam eden Yeni Mersin İdman Yurdu, 90+5’nci dakikada Onur Arı meşin yuvarlağı filelere yolladı. Takımının 3. Gölünü atarak maç sonucunu belirledi.


Etiket: miy, mersin, içel


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA