Kocamaz :“Yalanlara Kanmayalım”




Tarih: 25 Eylül 2023 Pazartesi 15:17

Berna Uslu

Vatandaşların 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel seçimlerde bulundukları adreste oy kullanmaları için 1 Ekim 2023 tarihine kadar adres bildirimlerini yapmış olmaları gerekiyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz vatandaşlara son tarihi hatırlattı.

Şansımızı iyi kullanalım diyen Mersin İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz “Sevgili Halkım; 14 ve 18 Mayısta yapılan seçimlerde bilinçli bir şekilde Ülkenin gerçek gündemi olan enflasyon ve hayat pahalılığını hiç konuşturmadılar. Esas beka sorunu olan işgalcilerle ilgili herhangi bir çözüm ortaya koymadılar. Bizler gibi Türk Milliyetçilerine iftiralar attılar, teröristlerle işbirliği yapmakla suçladılar! Milletimizden ricamız, bunca zulüm ve yapılan zamlardan  sonra, hiç olmazsa 2024 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde şansımızı iyi kullanalım! Verilen sözlere, söylenen yalanlara kanmayalım. Gaflete düşmeyelim. Bu fırsatı iyi değerlendirelim. Ülkemizi ve Milletimizi bu bataktan hep birlikte kurtaralım” ifadelerini kullandı.


Etiket: kocamaz, mersin, seçim, iyiparti


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA