“Vekiller Milletin Yanında”




Tarih: 25 Eylül 2023 Pazartesi 16:18

Berna Uslu

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ve Mersin Saadet Partisi (SP) Mersin’de sivil toplum kuruşları, basın mensupları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mersin Hosta Otel’de gerçekleşen kahvaltı programında Mersin ve gelecek dönem hakkında sorunları çözümü ile ilgili konularda konuşan Samsun Saadet Partisi Milletvekili Mehmet Karaman,”TBMM’de seçildikten sonra gördük maalesef vekillerin tek başına konuşması çok zor. Tuşa basan ilk 20 milletvekiline 1 dakikalık süre veriliyor. Bu sürenin yarısı selamlama ile geçiyor artık geriye kalan sürede Mersin ve başka illerin ne kadar sorunu anlatabilirseniz bir süre kalıyor” ifadelerini kullandı.

“İKTİDAR PARTİSİ DEVLETİN TÜM İMKANLARINI KULLANDI”

TBMM az süre buldukları için “Vekiller Milletin Yanında” adlı programla vatandaşlar ile yan yana gelen SP Samsun Milletvekili Karaman, “ 1 Ekim’de meclis toplanacak ama sadece Cumhurbaşkanı konuşması olacak asıl 3 Ekim’de toplanacak. Biz iktidar partinin hayırlı işe yardımcı olacağız ve muhalefet iyi bir teklif ediyorsa bununda destek olacağız. Yani biz halk’ın yanında olacağız. 2023 seçimleri zor şartlar altında geçti. Benden değilsen vatan hainisin gibi suçlamaları yapıldı. İktidar Partisi devletin tüm imkanlarını kullandı. Yeni dönemde kutuplaştırma devam ettiğini görüyoruz. Biz artık bir beyaz sayfa açılsın istiyoruz. İktidar ve muhalefet partileri ile bir araya gelip konuşamazsak biz çalışamayız. Yeni bir anayasa ortada. Bir masada toplanılıp konuşulması gereklidir. İfadelerini kullandı.


Etiket: mersin, samsun, adana, milletvekili


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA