Hatayspor’dan geri dönüş




Tarih: 26 Eylül 2023 Salı 00:51

Güray Gürdal

Mersin Arena’da Trabzonspor ile karşılaşan Hatayspor geriden geldi, kazandı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında ağırladığı Trabzonspor'u 3-2 yenen Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, kazanacaklarına inandığını dile getirdi. Demirel, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, öncelikle Türk futbolu adına keyifli bir maç olduğu için kazanmaktan öte çok mutlu olduğunu belirtti.

Müsabakanın ilk devresini 1-0 geride kapatan Hatayspor devre arasından sonra baskılı oyununa devam ederken bir anda Trabzonspor'un ikinci golü bulmasıyla şoka uğradı. Fakat çok çabuk toparlanan ve oyuncu değişiklikleriyle daha da etkili olan Hatayspor çok çabuk bir şekilde golü buldu. Maçın son anlarına girilirken ceza sahası dışından gelen vuruşa ayağını uzatan Lamkel'in golüyle eşitliği yakalayan Hatayspor maçın bitmesine saniyeler kala çıkmış olduğu harika kontra atakta Trabzonspor'u cezalandırarak 2 farklı geriden gelerek maçın 3-2 kazandı ve hanesine üç puanı yazdırdı.

 


Etiket: hatay, mersin, trabzonspor, futbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA