MERSİN’Lİ FİBA’DA




Tarih: 26 Eylül 2023 Salı 14:34

Berna Uslu

Mersin’li Serhan Antalyalı, Uluslararası Basketbol Fedarasyonu (FIBA), yeni yönetim kurulumunda Kulüp Müsabakalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Mersin’li Serhan Antalyalı, Uluslararası Basketbol Fedarasyonu (FIBA) 2023-2027 dönemi arası komisyon ve çalışma gruplarını belirlemek için toplandı. Merkez Yönetim Kurulu toplantısı ardından, Komisyon ve çalışma grupları açıklandı. Onaylanan listede Mersin’li Serhan Antalyalı Kulüp Müsabakalarından Sorumlu  Başkan Yardımcısı olarak yer aldı. FİBA ‘nın yönetim kurulu açıklaması ise şu şekilde: “Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), yeni seçilen Merkez Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısının ardından 2023-2027 dönemine ilişkin komisyon ve çalışma gruplarını açıkladı. Merkez Yönetim Kurulu, cinsiyet eşitliğine yönelik çalışmalara güçlü bir vurgu yaparak tüm atamaları onayladı. 


Etiket: fiba, basketbol, federasyon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA