Ülke geneli hava durumu




Tarih: 28 Eylül 2023 Perşembe 10:07

Ebru Kayış

Bugün Türkiye genelinde farklı bölgelerde farklı hava koşulları hâkim olacak. İşte bölgesel hava durumu;

Marmara Bölgesi; Marmara bölgesinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık ortalamalarına yakın seyredecek ve rüzgarlar hafif esecek.

Karadeniz Bölgesi; Karadeniz'de gökyüzü parçalı bulutlarla kaplı olacak. Sıcaklık seviyeleri mevsim normalleri civarında seyredecek. Kıyı bölgelerde hafif rüzgarlar esebilir.

İç Anadolu Bölgesi; İç Anadolu'da da parçalı bulutlu bir hava görülecek. Sıcaklık gün içinde artış gösterecek ve hava genel olarak ılıman olacak.

Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri; Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde güneşli bir hava hâkim olacak. Sıcaklık yüksek seviyelere ulaşabilir.

Akdeniz ve Ege Bölgeleri; Akdeniz ve Ege bölgelerinde güneşli bir gün sizi bekliyor. Gökyüzü açık olacak ve sıcaklık oldukça yüksek olabilir.


Etiket: marmara, anadolu, hava durumu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA