Silifke Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kumluca Belediyespor’u 2-0 Yenerek 2. Tura Yükseldi




Tarih: 28 Eylül 2023 Perşembe 16:32

Güray GÜRDAL

Silifke Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında başarılı bir performans sergileyerek Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde Kumluca Belediyespor’u 2-0 yenerek 2. tura yükseldi.

3. Lig Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Antalya’da Kumluca İlçe Stadında Kumluca Belediyespor'a konuk oldu. Maça hızlı bir başlangıç yapan Silifke Belediyespor, gollerini 13. dakikada Ali Elvacı ve 68. dakikada Cenk Özbey atarak maçtan galibiyetle ayrıldı. Kupada 2. eleme turu maçları, 11, 12 ve 13 Ekim tarihlerinde oynanacak. Bu turda, 1. eleme turunu geçen 31 takım ile TFF 2. Lig'den 19 takım olmak üzere toplam 50 takım yer alacak.

DÖLEK: “GALİBİYETEN DOLAYI TAKIMI KUTLUYORUM”
Galibiyet nedeniyle takımı kutlayan Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Uzun bir aradan sonra böylesi bir organizasyonda Silifke'yi temsil etmekten mutluyuz. Kumluca Belediyespor maçını da kazandık. İnşallah kupada gidebildiğimiz yere kadar ilerleriz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

TOZLU: “TAKIMIZIN MORAL MOTİVASYONU İÇİN İYİ”
Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, Kumluca Belediyespor karşısında kazanarak bir üst tura çıkmalarının takım moralini artırdığını ifade ederek, “Yoğun maç trafiğinde Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmak, takımımızın moral ve motivasyonu için önemliydi. Tek maç eleme usulü oynanan karşılaşmalar her zaman riskli olabilir, ancak takımımız sahada iyi ve etkili bir oyun sergiledi. Pazar günü Silifke'de oynayacağımız Ergene Velimeşespor maçına iyi bir şekilde hazırlanarak galip gelmeyi hedefliyoruz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Pazar günü tüm taraftarlarımızı ve spor severleri maçımıza bekliyoruz” dedi.


Etiket: lig, slifke, maç, kupa


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA