İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM Açılışı Öncesinde Sorumluluğunun Bilincinde




Tarih: 28 Eylül 2023 Perşembe 16:44

Berna Uslu

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM açılışı öncesinde sosyal medyada açıklama yaptı. Kocamaz, açıklamasında; "Hazırız, sorumluluğumuzun bilincindeyiz" dedi.

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 1 Ekim'de açılacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) için sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Kocamaz, milletin sorunlarına dikkat çekerek, TBMM'deki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kocamaz'ın açıklaması şu şekilde: “Önceki gün Ankara’ya geldik ve dün TBMM mesaimize başladık. Milletin derdi, şikayeti çok! Biz de bize ulaşan her konuda Meclis Araştırması ya da Soru Önergeleri şeklinde hazırlıklarımızı tamamladık. 01 Ekim'den itibaren yoğun bir mesai dönemine giriyoruz. Bir taraftan Meclis çalışmaları, diğer taraftan 2024 Mart’ında yapılacak Yerel Seçim'e yönelik parti çalışmaları. Velhasıl, nefes almaya dahi vakit ayıramayacağımız bir döneme hazırlanıyoruz! Rabbim emeklerimizi zayi ettirmesin. Yar ve yardımcımız olsun. Bu arada, yerel seçimlere iddialı bir parti olarak hazırlanıyoruz! Tüm belediyelerde etnik, dini, mezhebi ve bölge ayrımı yapmadan hak, hukuk ve adaletin hakim olacağı şekilde İYİ hizmetler vermeye talibiz ve halkımızdan görev bekliyoruz.

Bu nedenle parti politikalarımızı benimseyen, İYİ belediyecilik anlayışıyla hizmete talip olmak isteyen vizyonu, bilgisi, birikimi, temsil kabiliyeti, medeni cesareti olan, gönlünde memleket sevdası taşıyan, hizmet aşkı ve heyecanı olan tüm arkadaşları partimizden Aday Adayı olmaya davet ediyoruz."


Etiket: mersin, sosyal, millet, burhanettin koacam


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA