Tarsus İdman Yurdu, Türkiye Ziraat Kupası’nda Burdur MAKÜ Spor’a Mağlup Olarak Veda Etti




Tarih: 28 Eylül 2023 Perşembe 17:16

Sercan Özdemir

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Türkiye Ziraat Kupasında Burdur MAKÜ Spor ile oynadığı maçtan mağlup ayrılarak kupaya veda etti.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Burdur MAKÜ Spor ile karşılaşmasında 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

 

Maça hızlı başlayan Burdur 10. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 Burdur'un üstünlüğü ile biterken, ikinci yarıda da üstünlüğü elinden bırakmadı. 86. dakika farkı 2'ye çıkaran Burdur 2-0 öne geçmeyi bildi. TİY mücadeleyi bırakmayarak 90+1'de Kamil Yüksel'le farkı 1'e indirse de galibiyet için yeterli olmadı. Böylece TİY, Türkiye Ziraat Kupasına veda etmiş oldu.

TİY'in ilk 11'i

Burdur MAKÜ spor ile karşılaşmasına Mustafa Öztürk, Emre Kara, Melih Şen, Mert Temizkan, Erhan Kılınç, Hasan İlhan, Yiğit Eren Elmas, Ziya Güven, Kayra Yavuz, Mehmet Yeşilot ve Berkay Çetin ile çıkan TİY, kadrosunu korumasına rağmen maçtan mağlubiyet ile ayrıldı.

 

 


Etiket: spor, tarsus, kupa


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA