Tarsus İdman Yurdu, Artvin Hopaspor Karşısında Kazanma Hedefinde!




Tarih: 29 Eylül 2023 Cuma 14:31

Güray GÜRDAL

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta heyecan dorukta! Tarsus İdman Yurdu, 4. haftada deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın tarihi 1 Ekim 2023, günü Pazar olarak belirlendi ve sahne Hopa İlçe Stadı olacak. Tarsus İdman Yurdu, bu önemli mücadeleye hazırlanırken taraftarları, takımlarına destek olmak için sabırsızlanıyor. Ligdeki son durumu göz önüne alındığında her iki takımın da kazanma isteği yüksek. 1 Ekim Pazar günü saat 15:00'te başlayacak mücadele için oyuncular hazır. İlk maçta galibiyet elde ederek olumlu bir başlangıç yapan takım ardından iki maçta mağlubiyetler yaşadı. Yaşanan mağlubiyetleri sonlandırmak isteyen Tarsus İdman Yurdu Hopaspor mücadelesinde kazanmayı hedefliyor.

Tarsus İdman Yurdu, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de oynadığı son dört maçta değişken bir performans sergiledi. işte oyanan son dört maç.

-Tarsus İdman Yurdu 3 -2 Talasgücü Belediyespor

-Yeni Orduspor 3 - 0 Tarsus İdman Yurdu

-Tarsus İdman Yurdu 1 - 4 Küçükçekmece Sinopspor

-Burdur MAKÜ Spor 2 - 1 Tarsus İdman Yurdu

Futbolseverler, Tarsus İdman Yurdu'nun bu dört maçlık performansını yakından takip ediyor. Takım, önümüzdeki müsabakalarda daha iyi sonuçlar alarak çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.


Etiket: takım, ekim, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA