Hatayspor, Sivasspor Karşısında Üst Sıralara Tırmanma Hedefinde!




Tarih: 29 Eylül 2023 Cuma 14:37

Güray GÜRDAL

Trendyol Süper Lig’de iç saha maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynayan Atakaş Hatayspor, bugün Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Atakaş Hatayspor, EMS Yapı Sivasspor’a konuk oluyor.Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Murat Erdoğan yönetecek.

İç sahalarını Mersin’de oynayan Hatayspor, maçlarını oynamak için stadı geçici olarak kullanıyor. Hatayspor, bu sefer deplasmanda Sivasspor'un sahasında karşılanacak. Ligde 5. sırada yer alan Hatayspor, Sivassporla yapacağı maçtan 3 puan ile dönmeyi hedefliyor.

HATAYSPORUN SÜPER LİG KARNESİ
İlk haftada Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Hatayspor, ikinci haftada da Antalyaspor'a karşı 2-1'lik galibiyetle üst üste 2 zafer elde etti.
-Karagümrük: 2-1 (Galibiyet)
-Antalyaspor: 2-1 (Galibiyet)
-Pendikspor: 5-1 (Galibiyet)
-Kasımpaşa: 0-0 (Berabere)
-Alanyaspor: 0-0 (Berabere)
-Adana Demirspor: 3-3 (Berabere)
-Sakaryaspor: 2-1 (Galibiyet)
-Trabzonspor: 3-2 (Galibiyet)

ÜST SIRALARA TIRMANMA HEDEFİ GÜÇLENİYOR
Hatayspor'un bu sonuçlarıyla birlikte, Süper Lig'de üst sıralara tırmanma hedefi güçleniyor. Takım, son maçta Trabzonspor'a karşı elde ettiği zaferle moralleri yükselterek, rakip takımlara gücünü gösterdi. Süper Lig'de rekabet her zamanki gibi yüksek olsa da, Hatayspor'un istikrarlı performansı, taraftarlarını umutlandırıyor. Takım, önümüzdeki maçlarda da başarılı sonuçlar alarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.


Etiket: trendyol, hatay, stad, maç, spor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA