Hatayspor, 1 Puan ile Mersin’e döndü




Tarih: 30 Eylül 2023 Cumartesi 15:46

Sercan Özdemir

Trendyol Süper Lig’inde mücadele eden ve iç saha maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynayan Atakaş Hatayspor, E.Y. Sivasspor deplasmanından 1 puan ile döndü.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında E.Y. Sivasspor, A. Hatayspor konuk etti. Hakem düdüğüyle başlayan maçta her iki takımda galip gelmenin planlarını yaptı. İlk yarıda ve ikinci yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca maç 0-0 berabere kaldı.

Hakemler: Murat Erdoğan, İbrahim Çağlar Uyarca, Ali Can Alp

Sivasspor: Ali Şaşal, Burak Kapacak, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çitçi, Yunus Emre Konak, Emrah Basşan (Koita dk. 75), Charisis, Saiz, Barrow, Manaj (N’jie dk. 67)

Yedekler: Erhan Erentürk, Keita, Musa, Kvet, Hakan Arslan, Poungouras, Ziya Erdal, Murat Paluli

Teknik Direktör: Servet Çetin

Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı (Görkem Sağlam dk. 60), Kılama, Burak Bekaroğlu, Ghoulam (Oğuzhan Matur dk. 75), Aburjania, Massanga (Ömer Faruk Beyaz dk. 59), Strandberg (Dadashov dk. 60), Bashiru, Rivas, Lamkel (Fernandes dk. 84)

Yedekler: Bekaj , Recep Burak Yılmaz, Hodzic, Maksimovic, Cengiz Demir

Teknik Direktör: Volkan Demirel

Sarı kart: Ali Saşal, Koita, Clinton N'jie (Sivasspor), Ömer Faruk Beyaz, Massanga, Oğuzhan Matur (Hatayspor)


Etiket: trendyol süper lig, sivasspor, gol, hatayspor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA