CHP Milletvekili Çakır, vatandaş ile iç içe




Tarih: 30 Eylül 2023 Cumartesi 15:59

Güray Gürdal

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Mersin’de mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını birinci ağızdan dinliyor.

Sık sık mahalle ziyaretlerinde bulunan ve kırsal kesimde yaşayanların yanında olmaya devam CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, ziyaretlerine devam ediyor.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulanan Çakır, “Bizim yolumuz her zaman size çıkar. Ankara’ya giderken bile sizlere uğramadan yapamadım. Çortak mahallesinde Çortak Sulama Koop. Başkanı, Çağlayan Gedik Mahalle muhtarı, Pamuklu Mahalle muhtarı, Hocalı mahallesi muhtarı ve vatandaşlarımızla bir araya geldik daha sonrasında, Haydar mahallesine geçtik. Haydar mahallesi muhtarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Daha sonrasında Fevzi Akdağ ve ailesinin daveti üzerine Köselerli mahallesindeki evlerine misafir olduk. Sağolsunlar, nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Son olarak da Gülnar’a bağlı Kuskan mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek yolumuza devam ettik. İyi ki varsınız, şimdi sizler için hakkı konuşmaya, doğru olanı yapmaya, sizler için memleketi iyileştirmek adına var gücümle çalışmaya gidiyorum. Allah’a emanet olun” dedi.


Etiket: hasan ufuk çakır, chp,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA