Hatayspor, Deplasmanda Sivasspor ile Berabere Kaldı




Tarih: 1 Ekim 2023 Pazar 14:03

Güray GÜRDAL

A. Hatayspor, iç saha maçlarını Mersin’de gerçekleştiren bir takım olarak Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda E.Y. Sivasspor ile karşı karşıya geldi ve mücadele berabere sonuçlandı.

A. Hatayspor, deplasmanda E.Y. Sivasspor ile karşı karşıya geldi ve Sivas'taki maçtan beraberlikle ayrıldı. İki takım arasındaki mücadele sonucunda puanlar paylaşıldı.

A. Hatayspor, E.Y. Sivasspor deplasmanından 1 puanla dönerek Teknik Direktör Volkan Demirel, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “Bizim hedefimiz bu sene başka. Bu sene benim hedefim Hatay’da depremzedelere umut olmak” dedi. Trendyol Süper Lig'in 7. haftasındaki Sivasspor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrılan Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Demirel, şunları söyledi: “Namağlup olarak devam etmemiz güzel bir durum. 1 puana sevindik ama kendi adıma mutlu değilim. Son dakikalarda Sivas biraz daha galibiyete yakındı. İki takımı da tebrik ediyorum. Ben hiçbir zaman sebeplerin arkasında sığınmıyorum. Bize program veriyorlar ve onlara uyuyoruz. Her yönden zorlanıyoruz biz. Biz zorluklarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Zor şartlar altında çalışıyoruz. Seyahatler bizi yoruyor ama biz bunların altına sığınmayacağız. Bizim hedefimiz bu sene başka. Bu sene benim hedefim Hatay’da depremzedelere umut olmak. Geçen hafta Trabzonspor’u yendiğimiz de Hatay’dan bana görüntüler geldi. Şampiyonluk kutlaması gibi kutlamayalar yapıldı. O beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı


Etiket: hatay, sivas, takım, maç


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA