Silifke Belediyespor’dan 3 Puan




Tarih: 2 Ekim 2023 Pazartesi 16:59

Güray Gürdal

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Silifke Belediyespor, Ergene Velimeşespor’u 1-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve hedefine odaklanan Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında Ergene Velimeşespor’u ağırladı.

Zorlu geçen maçta ilk gol 49’ncu dakikada Halil Akhan’dan geldi. Maçta başka gol çıkmadı tek gol ile Silifke Belediyespor hanesine 3 puan yazdırdı. Bu galibiyet ile birlikte Silifke Belediyespor ligde 6 puana yükselerek 6’ncı sırada yer edindi.

Maç öncesi kupa morali

Silifke Belediyespor maça çıkmadan önce bir önceki sezonda kazandıkları kupayı kaldırıp maça güzel bir moral ile başladılar. Silifke Belediyespor Başkanı Gürhan Dölek, “Son 2 maçtır kötü sonuçlar alıyorduk. Takım olarak iyi yoldayız sahada iyi mücadele ediyoruz ama sonucu skora yansıtamıyorduk bu maçtan galip geldiğimiz için mutluyuz. Galibiyeti ve kupamızı tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Tribünlerden bizi destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu yükselişi bırakmayacağız devam edeceğiz

Maçın genelinde daha üstün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Ergene Velimeşespor’u iyi etüt ettik kazandığımız için sevinçliyiz. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının da olması ile son 10 günde farklı şehirlerde, farklı takımlarla 3 maç oynadık. Futbolcularımız bu zorlu maratonda mücadelelerini sürdürdü. Kendi saha ve seyircimiz önünde de galibiyetle sahadan ayrılmak güzel. Bu haftayı maç oynamadan geçeceğiz. Önümüzde Elazığspor, Karşıyaka ve Ziraat Türkiye Kupasında Pazarspor maçları var, bu maçlara en iyi hazırlanarak güzel, başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Bizlere her türlü desteği sağlayan Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve her maç bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

 


Etiket: futbol, silifke, mersin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA