50 yaş üzeri için ücretsiz gezi




Tarih: 3 Ekim 2023 Salı 12:24

İHA

Buca Belediyesi, ilçede ikamet eden 50 yaş üzeri vatandaşlar için ücretsiz turistik gezilere başladı. Ekim ayı boyunca haftada 3 gün sürecek gezilerin ilk durağı, Selçuk’un dünyaca ünlü turizm merkezi Şirince oldu.

 Buca Belediyesi, günübirlik turistik gezi programı oluşturdu. Ekim ayı boyunca pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü düzenlenecek gezi takvimi, Selçuk Şirince turuyla başladı. 

Sabah saatlerinde Buca Belediyesi önünde buluşan Bucalılar, güzel bir gün geçirme şansı yakaladı. Şirince’de birbirinden keyifli anlar geçirdiklerini anlatan Bucalılar, Başkan Erhan Kılıç’a bu hizmetinden dolayı teşekkür etti. 
 
  Nerelere gidilecek 
  Buca Belediyesi önünden hareket eden araçlarla ücretsiz olarak düzenlenen turistik geziler çerçevesinde, pazartesi günleri ünlü turizm merkezlerinden Şirince’ye, çarşamba günleri Birleşmiş Milletler tarafından dünyanın en iyi 32 köyünden biri olarak tescillenen Ödemiş Birgi’ye ve cuma günleri nazar boncuğu yapımı ile dünyanın dikkatini çeken Kemalpaşa Nazarköy’e gidilecek. 
 
  Katılım şartları 
  Turistik gezilere Buca’da ikamet eden ve 50 yaş üzeri vatandaşların katılabileceği belirtildi. Gezilere katılmak isteyenlerin   telefondan bilgi alabilecekleri ifade edildi. 
                            


Etiket: buca, gezi, ekim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA