Kavalcı: “Tribünleri doldurun”




Tarih: 7 Ekim 2023 Cumartesi 15:45

Sercan Özdemir

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı’dan açıklama geldi. Kavalcı, Malatya Arguvan SK maçı öncesi taraftara seslenerek, “tribünleri doldurun” dedi.

Türkiye 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, yarın saat 15:00’te Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nda oynayacağı Malatya Arguvan SK maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Bu maç kapsamında Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, taraftarları maça davet etti.

Kavalcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Ailesi, 7’den 70’e insanların kalbinde taht kuran Tarsus İdman Yurdu’muza gösterdiğiniz sevgiye her geçen gün şahit oluyoruz. Kiminiz çocuklarınız ile maça geliyor kiminiz ise iş yerinden ya da başka şehirlerden maçlarımızı takip ediyorsunuz. Dualarınızı arkamızda hissediyoruz. Sizleri mutlu edecek sonuçları almak için çabalıyoruz. Ligin şu anına kadar sizleri pek mutlu ettiğimiz söylenemez ama inanın bu işin sonunda başımız dik ve bir şeyleri başarmış şekilde çıkacağız.  Pazar günü oynayacağımız Malatya Arguvan SK maçı için özel bir isteğim olacak sizlerden. Bugüne kadar fazlasıyla benim ve Yönetim Kurulu’muzun yanında oldunuz ve olmaktasınız. Malatya Arguvan SK maçında tribünleri doldurun ve bizim için en kritik viraj olacak maçta takımımıza sahip çıkın. Özellikle çocuklarımızı tribünlerde görelim, kadınlarımızı görelim. Tribünleri stres atma veya küfretme yeri olarak görmeyelim küfredenleri uyaralım. Pazar günü çocuğundan yaşlısına, kadınından erkeğine hep birlikte tek yürek olup sadece takımımızı destekleyelim. Sen de bu zorlu süreçten alnımızın akıyla çıkmamızı istiyorsan yanımızda ol ve maça gel. Unutmayın, hep birlikte kalkacağız!”


Etiket: tiy, burhanettin kocamaz stadyumu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA