On dönümlük makilik alan yandı




Tarih: 8 Ekim 2023 Pazar 10:16

IHA

Mersin Erdemli’de bir serada çıkan yangın makilik alana sıçradı. Yangın, vatandaşlar ile ekiplerin çalışmasıyla güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 10 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü belirtildi.

Olay, ilçeye bağlı Limonlu Mahallesi tarihi lamos kalesi mevkiinde bir serada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, muz serasında tadilat çalışması yapıldığı sırada yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar hemen müdahale etti ancak rüzgarın etkisi ile alevler çevreyi sardı. Bir sera tamamen yanarken, alevler makilik alana da sıçradı. Haber verilmesi üzerine bölgeye orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar, yangın tüpü ve hortumlarla alevlerin söndürmek için ekiplere yardımcı oldu. Yaklaşık bir saat süren müdahale sonucu yangın kontrol altına alınarak diğer seralara da sıçraması önlendi. 

Yangında 10 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü belirtildi. 


Etiket: yangın, orman, maki, mersin itfaiye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA