Sarıgöl’de ’Bağlama Kursu’ açıldı




Tarih: 8 Ekim 2023 Pazar 10:42

IHA

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde halk eğitim merkezi tarafından yetişkinler için ’Bağlama Kursu’ açıldı.

Eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi kursları da başladı. Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gelen talepler üzerine yetişkinler için 'Bağlama Kursu' açıldı. Haftada iki gün olarak planlanan kursa 13 kursiyer katılıyor. Müzik Öğretmeni Saliha Gül Kurtuluş tarafından verilen kursun 180 saat süreceği bildirildi. 

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Gayemiz geleneksel bir müzik aletimiz olan bağlamayı vatandaşlarımıza sevdirerek müzik sevgisini aşılamak. Kursiyerlerimizle Hayat Boyu Öğrenme Haftamızda konser vermeyi planlıyoruz. Bizim için vatandaşlarımızdan gelen talepler önemli. Bu yönde bir talep oluştu ve biz de bunu değerlendirerek kursumuzu açtık. Tüm kursiyerlerimize başarılar dilerim" dedi. 


Etiket: eğitim, bağlama, kurs, halk eğitim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA