“Kurumlarımızın imkanlarını tam kapasite kullanarak sorunların üzerine gideceğiz”




Tarih: 9 Ekim 2023 Pazartesi 18:31

İHA

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, “Eşgüdüm halinde çalışan kurumlarımızın imkanlarını tam kapasite kullanarak sorunların üzerine gideceğiz” dedi.

Vali Ahmet Hamdi Usta, valilik toplantı salonunda Yedisu ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ve FEDAŞ İl Müdürü Mustafa Yıldırım'ın da hazır bulunduğu toplantıda, Yedisu ilçesinde yapılan ve yapımı devam eden deprem konutlarının elektrik tedariki ile ilgili sorunlar ve sorunların çözümü noktasında ilçede devam eden çalışmalar ele alınarak değerlendirildi. 

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Vali Usta, “Yedisu muhtarlarımızla ilçemizdeki sorunları ve talepleri görüştük. Eşgüdüm halinde çalışan kurumlarımızın imkanlarını tam kapasite kullanarak sorunların üzerine gideceğiz. El ele vererek çalıştığımızda, Bingöl’ümüzde çözülemeyecek sorun yoktur” dedi. 


Etiket: bingöl, vali, fedaş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA