Mersin’de Güneşli ve İlkbahar Havası Devam Ediyor




Tarih: 13 Ekim 2023 Cuma 14:06

Berna Uslu

Mersin ilinde bugün, oldukça hoş bir hava bekleniyor.

Gün boyunca sıcaklık ılıman seviyelerde seyredecek ve en yüksek sıcaklık yaklaşık 30°C olacak, bu nedenle güneşli bir gün geçirebilirsiniz. Gece ise hava biraz serinleyecek ve en düşük sıcaklık 21°C'ye kadar düşecek.

Ortalama nispi nem seviyesi gün içinde %46 ile %78 arasında değişecek, bu da nemin dalgalı bir seyir gösterebileceği anlamına geliyor. Hava parçalı bulutlu olacak, bu yüzden güneş, zaman zaman bulutların arasından sızabilir.

Rüzgar hızı gün boyunca saate 10 ile 30 kilometre arasında değişecek, bu da hafiften orta şiddette rüzgarlarla karşılaşabileceğiniz anlamına geliyor. Deniz suyu sıcaklığı oldukça ılıman bir seviyede, 26.3°C olarak ölçülüyor.

Mersin'in farklı ilçelerindeki hava durumları şu şekilde: Mersin 30 derece, Akdeniz 30 derece, Anamur 31 derece, Aydıncık 31 derece, Bozyazı 30 derece, Çamlıyayla 24 derece, Erdemli 29 derece, Gülnar 25 derece, Mezitli 30 derece, Mut 29 derece, Silifke 31 derece, Tarsus 31 derece, Toroslar 30 derece, Yenişehir 31 derece olarak öngörülüyor.


Etiket: mersin, hava durumu, sıcak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA