Muğla’da 2750 kilometre sıcak asfalt çalışması yapılacak




Tarih: 13 Ekim 2023 Cuma 17:43

İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler ilçelerde sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Alemdar Caddesine 2 bin 750 metre sıcak asfalt yapacak 

Ekipler çalışmalar kapsamında Dalaman ilçesi Alemdar Caddesi ve muhtelif mahallelerde önümüzdeki günlerde yol, alt yapı ve üst yapı çalışması başlatacak. Büyükşehir Belediyesi ekipler Alemdar Caddesi üzerinde trimer kazısı, ptm serimi gerçekleştirdikten sonra 2 bin 750 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek. Cadde üzerinde sıcak asfalt çalışması tamamlanmasının ardından kavşak çalışması başlıyor. 

10 İlçede 193 km yol yapıldı 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 207 km’lik yol çalışmasını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Fethiye, Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Datça ve Seydikemer İlçelerinde sathi kaplama çalışmalarında bu güne kadar 193 km yol çalışması tamamlandı.          


Etiket: muğla, büyükşehir, sıcak asfalt çalışması


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA