Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde çeşitli sportif etkinlikler gerçekleştirdi.




Tarih: 14 Ekim 2023 Cumartesi 11:59

İHA

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Amatör Spor Haftası her yaştan katılım ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde kutlanmaya devam ediyor.

Amatör Spor Haftası çerçevesinde, Gediz’de eğitimlerine devam eden Yüksekokul öğrencileri Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde çeşitli sportif etkinlikler gerçekleştirdi.

 
  Öğrenciler tesislerde yürüyüşün yanı sıra farklı spor branşlarında sportif faaliyetler gerçekleştirdiler. Ayrıca tesislerde Kaymakam Hakan Alkan’ın katılımı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün ortaklığı ile 3 farklı kategoride Kick Boks eğitimleri de başladı. 
  Amatör Spor Haftası etkinliklerinin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları işbirliği içerisinde her yıl geleneksel olarak düzenlediğine dikkat çeken Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “Amatör spor haftasında farkındalık oluşturmak ve her yaştan vatandaşımızın düzenli fiziksel aktivite yapma alışkanlığını özendirmek istiyoruz. Bu çerçevede amatör spor dallarının tanıtımını da gerçekleştiriyoruz. Spora ilişkin sorumluluk duygusunun geliştirilmesi hedefine ulaşma çabasındayız. Bizlere amatör spor konusunda destek veren Başta Kaymakamımız Hakan Alkan’a ve Belediye Başkanımız Muharrem Akçadurak’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
                              


Etiket: spor, eğitim, gediz, etkinlik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA