Haluk Bayraktar Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti




Tarih: 14 Ekim 2023 Cumartesi 22:28

İHA

BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin (SBB) Bilim Samsun, Samsun Keşif Kampüsü ve Şehir Kütüphanesi projelerini yerinde inceledi.

Samsun’a gelen BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Orhan Tavlı, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ile Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da bulundu.  
  Ziyaret sırasında Başkan Demir, kentte gerçekleştirilen ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Demir’i tebrik etti. Hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.  
  BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Başkan Demir ayrıca Bilim Samsun, Samsun Keşif Kampüsü ve Şehir Kütüphanesi projelerini yerinde inceleyerek son durum ile ilgili bilgi aldı. 
                                    


Etiket: teknoloji, makam, samsun, baykar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA