Erasmus öğrencileri İnovasyon Merkezini ziyaret etti




Tarih: 16 Ekim 2023 Pazartesi 13:30

İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi, Erasmus programı bünyesinde Antalya’ya gelen 36 öğrenciyi ağırladı.

"Every Drop Matters!" adlı Erasmus+ Gençlik Değişimi projesi kapsamında, İtalya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Polonya'dan gelen 36 öğrenci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret etti. 

Gençler, su kıtlığı üzerine yapılan çalışmaları incelemek üzere çeşitli ülkeleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyerek hem gezi hem de öğrenme fırsatı buluyor. 6 ülkeden gelen 36 öğrenci Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde yapılan çalışmaları inceledi. Öğrenciler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Lokman Atasoy öğrenci gençlere Antalya’da yapılan çevre çalışmalarını anlattı. 
                        


Etiket: erasmus, antalya, kapsam, ziyaret, eğitim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA