Türklere K-Beauty dersleri




Tarih: 21 Ekim 2023 Cumartesi 16:27

İHA

K-Beauty kurslarının bu yıl ikincisi düzenlendi. Kore’den davet edilen öğretmenlerden Sooha Jeon ve Bomi Ryu, üç gün boyunca Kore makyajına ilgi duyan Türklere K-Beauty dersleri verdi.

Katılımcıların büyük ilgisiyle gerçekleşen toplam 12 ayrı kursa yaklaşık 600 kişi başvurdu. 22 Ekim'de düzenlenecek olan Kore Kültür Merkezi'nin 12. yıl dönümü etkinliği sırasında da ‘Rom&nd’ ürünleri ile birlikte K-Pop hayranlarının deneyimleyebileceği bir güzellik etkinliği hazırlandı. 


  Öğretmenlerden Sooha Jeon, “Geçen yıla kıyasla öğrencilerin genel olarak Kore makyajı hakkında bilgiye sahip olduklarını ve günlük yaşamlarında sık sık kullandıklarını görmek beni etkiledi ve duygulandırdı. Özellikle Kore cilt bakımına büyük ilgi gösteren öğrencilerin olduğundan K-Beauty alanının bir ileri seviyeye taşındığını hissettim” dedi. 
  Kore Kültür Merkezi Genel Müdürü Kee Houng Park ise “En çok Kore’ye dair olan şey en evrensel olan şeydir' sloganına uygun özel dersler için Kore'den gelen Bomi Ryu ve Sooha Jeon öğretmenlere teşekkür etmek istiyorum. Bu yıl ikinci kez gerçekleşen K-Beauty dersleri sayesinde, Türk vatandaşlarının K-Beauty konusuna dair ilgisinin arttığını gördüm ve gelecek yıl da K-Beauty'i tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu nedenle sizlerden de büyük ilgi bekliyoruz” diye konuştu. 
                                   


Etiket: deneyim, kore, kültür, ilgi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA